Ταυτότητα

Η Bizstories.gr είναι μια σύγχρονη ιστοσελίδα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας από Έλληνες αρθρογράφους και ερασιτέχνες «storytellers» οι οποίοι υπογράφουν επώνυμα ή με ψευδώνυμο τα άρθρα τους.

Βασίζεται στην έγκυρη και αυθεντική μεταφορά νέων, γεγονότων και ιστοριών της Ελληνικής και διεθνής αγοράς. Απευθύνεται σε επαγγελματίες, αλλά και σε όλους τους πολίτες που θέλουν να έχουν έγκυρη και αυθεντική ενημέρωση για την οικονομία, για την αγορά. Με αρχές την αγάπη για αυτό που κάνουμε και, τον σεβασμό στον αναγνώστη, ερχόμαστε να μεταφέρουμε τις πληροφορίες μέσω άρθρων και ιστοριών. Εκτός από την πληροφορία, μέσα από την αρθρογραφία θα μεταφέρουμε και το δικό μας στίγμα, την ειλικρινή και πάντα καλοπροαίρετη γνώμη μας. Θα δημοσιεύσουμε και όλα τα νέα και οι γνώμες – άρθρα που θεωρούμε ότι έχουν κάτι να πουν ή αξίζουν να διαδοθούν. Αν νιώθει κάποιος ότι η πληροφορία δεν είναι σωστή ή τον αδικούμε με μεγάλη μας χαρά να το δούμε και να το αλλάξουμε. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε διάλογο και σε συζητήσεις με όλους τους ανθρώπους της αγοράς.  

Τέλος, αν έχετε νέα ή επαγγελματικές ιστορίες που πιστεύετε ότι αξίζει να δημοσιευθούν επικοινωνήστε μαζί μας μέσω φόρμας επικοινωνίας.