Η συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση για προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά οδηγεί τις γαλακτοβιομηχανίες σε νέες καινοτομίες. Η ΚΟΛΙΟΣ, μία από τις πιο διαχρονικές και αξιόπιστες ελληνικές εταιρείες στον χώρο της γαλακτοκομίας, απαντά στις ανάγκες της αγοράς με τη νέα της πρόταση, το High Protein Στραγγιστό Γιαούρτι με 0% λιπαρά.
Ένα προϊόν σχεδιασμένο για καταναλωτές που αναζητούν υψηλή πρόσληψη πρωτεΐνης χωρίς συμβιβασμούς στη γεύση και την ποιότητα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Source: Greekmarketnews.gr
.