Η βιομηχανία τροφίμων και μπισκότων Ε. Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. από τη Αθήνα προσθέτει ακόμη μια νέα γεύση στην διάσημη σειρά των κράκερ που φέρνει την ονομασία Cream Crackers. Η νέα προσθήκη έχει ως συστατικό που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς αλεύρι από χαρούπι (4%).
Επίσης η συσκευασία από τα νέα Cream Crackers Παπαδοπούλου έχει πρακτικό αυτοκόλλητο σύστημα ανοίγματος. Έτσι μπορούν οι καταναλωτές να ανοίγουν και να το ξανακλείνουν τα αγαπημένα κράκερ σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Η συσκευασία έχει ντυθεί σε “καφέ χαρουπένιο” χρώμα που παραπέμπει στο συστατικό που το διαφοροποιεί.
Είναι η έκτη προσθήκη στην σειρά Cream Crackers