Η Τρικαλινή βιομηχανία μπισκότων ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε. παρουσίασε στη φετινή έκθεση Food Expo 2023 νέα προϊόντα, μεταξύ των οποίων και τη σειρά με μπισκότα ΠΤΙ ΜΠΕΡ.
Τα ΠΤΙ ΜΠΕΡ είχαν τραβήξει τα βλέμματα όλων των επισκεπτών της έκθεσης και λίγους μήνες αργότερα τα Petit Beurre έχουν κάνει την εμφάνιση τους στην αγορά και είναι διαθέσιμα στους καταναλωτές σε πολύ όμορφες και ξεχωριστές συσκευασίες.
“Ακολουθώντας σταθερά τον δικό της δρόμο η ΒΙΟΛΑΝΤΑ προσθέτει δυο νέες κατηγορίες ΠΤΙ ΜΠΕΡ. Αυτές των ‘mini’ και των γεμιστών κι έχοντας σε όλους τους κωδικούς στη σύνθεσή τους βούτυρο!
ΒΙΟΛΑΝΤΑ με καινοτομία και όραμα
Για την ΒΙΟΛΑΝΤΑ είναι γνωστό ότι ‘επενδύει’ πάντα στην ποιότητα και στην καινοτομία. Αυτή είναι και η συνταγή της επιτυχίας της με τα γεμιστά μπισκότα και με μπισκότα από βρώμη που λάνσαρε πρώτη. Τώρα είναι η ώρα να παρουσιάσει τα ‘δικό της’ ΠΤΙ ΜΠΕΡ, όμως απόλυτα διαφοροποιημένα από κάθε άποψη.
Γεμιστά ΠΤΙ ΜΠΕΡ και ΜΙΝΙ
Σε ατομικές συσκευασίες νέου τύπου. Γεμιστά με σοκολάτα, σε mini σχήμα μπισκότου που συναντάμε για πρώτη φορά. Όμως κυρίως η σύνθεση των μπισκότων που περιέχει βούτυρο.
Η σειρά ΠΤΙ ΜΠΕΡ κυκλοφορεί σε τρεις κωδικούς:
- Κλασικά 190g
- Γεμιστά με Σοκολάτα 215g
- Mini 200g
Το βούτυρο κάνει την διαφορά
Το βούτυρο είναι το βασικό συστατικό της αυθεντικής γαλλικής συνταγής των Petit Beurre. Από εκεί προκύπτει και το ίδιο το όνομα του μπισκότου, που σημαίνει στα γαλλικά ‘μικρά βουτυρένια’! Επίσης τα νέα μπισκότα του Τρικαλινού ομίλου δεν περιέχουν φοινικέλαιο. Η μη χρήση του φοινικέλαιου στο προϊόν δείχνει έμπρακτα την περιβαλλοντική ευαισθησία της εταιρίας που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια. Τόσο με τις πρώτες ύλες, όσο και με το πρώτο μη ρυπογόνο εργοστάσιο που έθεσε σε λειτουργία πρόσφατα και που είναι χωρίς καμινάδες!
© Photo & Text by BizStories.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ